Exit the Game

”The most interesting presentation I´ve ever had”
/Michalis Pagounis, Master student KTH

”…true and insightful”
/Geries Handal, International Exchange, Stockholm

Utanför spelet behöver du inte betala ett högt pris för att förverkliga dina drömmar

– Jag får ibland frågan om hur jag har kunnat förverkliga allt jag gjort, om inte den väg jag valt gjort mig orolig och stressad? Jo, det har hänt. Men oftast inte. Jag har nämligen upptäckt hur jag kan kliva ut ur spelet och på så sätt njuta av de äventyr som lockat mig utan att betala med min hälsa eller livskvalitet.

Exit the Game hjälper dig att få tillgång till din kapacitet så att du kan förverkliga det du brinner för utan att bränna ut dig – utanför spelet finns närvaro, frihet och tid för vila. På ett personligt plan kan du utanför spelet äntligen få det du innerst inne längtar efter.

För vem:

Kunskapen och verktygen som Exit the Game erbjuder kan få avgörande betydelse för dig som vill satsa stort och förverkliga dina visioner. Men det är inte mindre värdefullt för dig som vill vara kvar i de omständigheter du har idag, fast med mindre stress och mer glädje. Känner du dig ovillig att leva din tillvaro med en känsla av att aldrig riktigt komma ända fram kan Exit the Game visa vägen ut ur ”the rat race” och in i ett liv där du varje dag upplever att du är precis där du vill vara.