Sagt om The Art of Selling your Heart

”Sjukt inspirerande!”
/Björn Collin, Näringslivsansvarig i Älmhults kommun

”Klockrent! Glasklart! Fantastiskt!”
/Sara Lönnroth, Konstfack

”Jag har aldrig varit med om något liknande, samtliga deltagare gav Linda högsta betyg.”
/Thomas Isaksson, konsult, ALMI

”Enkelt, träffsäkert och med mycket humor.”
/Erika Tubbin, formgivare

”Min största aha-upplevelse om sälj, någonsin, i hela mitt liv.”
/Jens Näsström, Arbetspsykolog, VD Potential Project Sverige

”Innan The Art of Selling your Heart blev jag alldeles svettig varje gång en kund frågade om pris, efter kursen har jag lärt mig att gilla försäljning och har höjt mina priser fyrdubbelt, tack vare nya tankesätt som faktiskt fick mig att tjäna in kursavgiften redan innan den var betald.”
/Chris Duraffourd, DJtrubadur.se