The Money Workshop

The Money Workshop är något så ovanligt som en ärlig rannsakan av vårt eget ekonomiska tänk, på liten och stor skala. Linda har under sina många år som föreläsare inom entreprenörskap och försäljning sett hur människors komplicerade relation till pengar kostar onödigt mycket tid och energi. Därför har hon skapat The Money Workshop.

Denna workshop handlar inte om att skaffa sig mer pengar, inte heller om att klara sig på mindre. Den handlar om att deltagaren som individ ska känna frihet, kreativitet och lugn oavsett om de befinner sig i ekonomisk ebb eller flod – och på så vis enklare kunna förändra den del av din ekonomiska vardag som du önskar vore annorlunda.

För vem:

The Money Workshop är Lindas bredaste ämne. Den är lämplig för alla som vill ha en mer avslappnad relation till pengar och särskilt den som vill driva en framgångsrik verksamhet. Ett utmärkt komplement till The Art of Selling your Heart. Ämnet passar både som inspirationsföreläsning och som workshop på en halv- eller heldag.

“…en direkt ingång till våra föreställningar och dömanden kring pengar. Det är en lättnad att få syn på vilka hinder vi sätter upp för oss själva i våra liv. Alla går rikare från denna workshop!”
/Sofi Håkansson, verksamhetsutvecklare